Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

понеділок, 20 травня 2019 р.

Володимир Зеленський - шостий президент України


20 травня 2019 року відбулась інавгурація новообраного, шостого, президента України Володимира Олександровича Зеленського, обраного 21 квітня у другому турі чергових виборів президента країни (перший тур відбувся 31 березня).
Президент прийняв присягу українському народу о 10 годині ранку в ході урочистого засідання Верховної Ради в присутності понад 50 іноземних делегацій, які були  представлені на рівні глав держав, урядів, парламентів, міністрів і представників керівництва міжнародних організацій.


Під час своєї інавгураційної промови у парламенті Володимир Зеленський зазначив, яким бачить шлях розвитку України, чого чекає від народних депутатів та державних службовців і що потрібно зробити для припинення війни.
Також Зеленський закликав парламент прийняти закон про скасування депутатської недоторканності, закон про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення, виборчий кодекс і зробити відкриті списки під час виборів. Окрім того, він попросив звільнити з посад голову СБУ, генерального прокурора та міністра оборони. А після цього президент заявив про розпуск Верховної Ради.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі