Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

суботу, 24 жовтня 2020 р.

Довідково-інформаційна платформа правових консультацій «WikiLegalAid»

 

 

Потрібна юридична консультація? Необхідну інформацію з актуальних правових питань Ви можете знайти на довідково-інформаційній  платформі правових консультацій «WikiLegalAid»



«WikiLegalAid» - це довідково-інформаційна платформа правових консультацій, яка  спрямована на підвищення правової свідомості та освіченості населення. Вона була створена Координаційним центром з надання правової допомоги у 2016 році з метою надання якісних правових консультацій. Скористатися можливостями платформи WikiLegalAid безоплатно може кожен, хто має доступ до мережі Інтернет.

В базі правових консультацій міститься більше 1500 консультацій, з якими звертаються клієнти до системи безоплатної правової допомоги. В  консультаціях наявні посилання на нормативні акти, зразки процесуальних документів, посилання на судові рішення.


Для того щоб скористатися базою правових консультацій необхідно перейти за посиланням ТУТ


Пошук правових консультацій у «WikiLegalAid» може здійснюватись за категоріями:

  • Галузь права
  • Суб'єкти звернень
  • Суб'єкти розгляду звернень
  • Пільги та інші гарантії, встановлені законом
  • Зразки документів правового та процесуального характеру

АБО

  • за ключовим словом чи коренем слова.


Зверіть увагу, що наявні в WikiLegalAid правові консультації носять інформаційний характер та не можуть безумовно застосовуватися в кожному конкретному випадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі