Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Місцеві вибори 2020: оновлене законодавство

 

 

Місцеві вибори неухильно наближаються. Вони відбудуться 25 жовтня і пройдуть за новими правилами та на новій територіальній основі громад і районів.


Нова виборча система викликає у виборців низку запитань. Відповіді на них надали сьогодні користувачам та співробітникам бібліотеки фахівці Другого бюро Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги під час інформаційної години.


Під час заходу


Директор Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Алла Перетятко розповіла про систему безоплатної правової допомоги та передала відділу юридичної літератури буклети Міністерства юстиції на актуальні правові теми.


Директор Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Алла Перетятко


Головний спеціаліст Другого бюро Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Наумчак зосередив увагу присутніх на особливостях голосування під час місцевих виборів в умовах оновленого законодавства та відповів на численні запитання.

Цікавою була інформація головного спеціаліста цього Бюро Вікторії Наумчак про безоплатну передачу земельної ділянки громадянам із земель державної і комунальної власності.

Консультації головних спеціалістів Вікторії та Володимира Наумчак



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі