Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

вівторок, 5 грудня 2017 р.

Всеукраїнський тиждень права – 2017


5 грудня 2017 року в Одеський ОУНБ ім. М. Грушевського стартував Тиждень права в рамках Всеукраїнського тижня права. Гостями бібліотеки в цей день були учні Одеського Центру професійно-технічної освіти. Тема зустричі «Ідеали Загальної декларації прав людини і сучасна Україна».

Учні Одеського Центру професійно-технічної освіти

Головний спеціаліст Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Руслан Станіславів розповів про міжнародне законодавство з прав людини, права людини в України, зокрема, права дітей. 

Руслан Станіславів розповів про міжнародне законодавство з прав людини

Про громадянські права малолітньої та неповнолітньої особи розповіла головний спеціаліст Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Димова.

Про громадянські права малолітньої та неповнолітньої особи розповіла Тетяна Димова

Огляд тематичної книжкової виставки провела завідувач відділу юридичної літератури Зоя Бондаровська.



7 грудня гостями бібліотеки були курсанти Відокремленого структурного підрозділу «Училище № 3 НУ «ОЮА» та студенти Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.
Зустріч із провідним спеціалістом Головного територіального управління юстиції в Одеський області Лідією Жуковою проходила в форматі «запитання-відповідь». Молодь приймала активну участь в заході та продемонструвала добру обізнаність своїх прав, обов`язків та відповідальності.

На зустрічі студенти Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу

На зустрічі курсанти Відокремленого структурного підрозділу «Училище № 3 НУ «ОЮА» 

Зустріч із провідним спеціалістом Головного територіального управління юстиції в Одеський області Л. Жуковою

Всеукраїнський тиждень права в бібліотеці завершився 8 грудня цікавим заходом: відбувся брейн-ринг за темою «Ти – людина, отже маєш права» за участю учнів 9-х класів ЗОШ № 52. Чотири команди – «Знавці», «Правові зайчики», «Кримінальний кодекс» та «Феміда» боролися за право бути кращими.
У складі жури були досвідчені юристи: Клішина С.О. – директор Регіонального центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеський області, Бобуйок І.А. – суддя Малиновського районного суду, Мунтян І.Ю. – адвокат, Янковська О.С. – приватний нотаріус.

Перемогу одержала команда «Феміда», яка отримала винагороду.  
У складі жури - досвідчені юристи

Під час проведення брейн-рингу

4 команди виборювали перемогу


Нагородження переможців

Фото на згадку


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі