Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

"Зміни в трудовому законодавстві Україні: з циклу заходів Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»


23 листопада 2017 року в Одеської ОУНБ ім. М. Грушевського відбулась чергова інформаційна година з циклу заходів Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО», запровадженого Міністерством юстиції України у співпраці з системою БПД та за підтримки USAID «Нове правосуддя».



Тема зустрічі – «Останні зміни в трудовому законодавстві Україні».

Під час зустрічі
Провідний спеціаліст Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Одеський області Лідія Жукова розповіла аудиторії про проект «Я маю право» та відповіла на запитання.
Жукова Л. розповіла аудиторії про проект «Я маю право»

Заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеський області Ляшук Наталія Іванівна розповіла про діюче законодавство про працю, зосередилась на правах внутрішньо переміщених осіб та відповіла на запитання присутніх.


Ляшук Н. розповіла про діюче законодавство про працю

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі