Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

"Право власності": в рамках Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»


01 вересня 2017 року в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського стартував цикл інформаційних заходів в рамках Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО».



Символічно, шо подія збіглася з Днем знань – початком нового навчального року, що настає не лише для школярів та студентів, а й слугує приводом і для інших категорій громадян до навчання та саморозвитку.

Про проект. У червні 2017 року Міністерством юстиції України презентовано Всеукраїнський просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО», запроваджений у співпраці з системою БПД та за підтримки USAID «Нове правосуддя», метою якого є формування нової правової свідомості шляхом інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту.

За словами начальника Головного територіального управління юстиції в Одеській області Миколи Васильовича Станіщука, «в рамках даного проекту Головне територіальне управління юстиції в Одеській області хоче започаткувати традицію раз на два тижні проводити саме тут, у приміщенні бібліотеки тематичні інформаційні години про основні права громадян України. На кожній зустрічі слухачі матимуть змогу дізнатись про те, як реально користуватись своїми правами, як їх захищати у разі порушення і куди звертатись».

Начальник ГТУЮ в Одеській області М.В. Станіщук розповів про проект

Тема першої зустрічі – «Право власності» – одне з найбільш болючих питань населення. Лектором виступила в.о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів управління державної реєстрації ГТУЮ в Одеській області Карпова Катерина Миколаївна.

В.о. начальника відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів управління державної реєстрації ГТУЮ в Одеській області Карпова К. М. відповідає на питання присутніх

Присутні виявили щиру зацікавленість та довго не відпускали лектора, ставлячи багато запитань.

Чекаємо на нові зустрічі!

1 коментар:

  1. финансовое восстановление с помощью Бенджамина Ли. электронная почта: 247officedept@gmail.com это его адрес электронной почты, а это его номер в WhatsApp + 1-989-394-3740. Я Леонардо Хьюго, агроном, который смог возродить умирающее производство кормов для скота с помощью милостивого кредитора, известного как Бенджамин Бриэль Ли, кредитный офицер. Я хочу, чтобы вы знали, что его служение - это подходящее место для вас, чтобы решить все ваши финансовые проблемы, потому что я живое свидетельство, и я не могу просто держать это при себе, когда другие ищут способ получить финансовую поддержку. Я хочу, чтобы вы все связались с этим посланным богом кредитором, используя указанные данные, чтобы стать участником этой прекрасной возможности, а также они работают с хорошим / уважаемым банком, который без задержки переводит деньги на мой счет.

    ВідповістиВидалити

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі