Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

"Стягнення аліментів": в рамках Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»


15 вересня 2017 року у відділі юридичної літератури Одеської ОУНБ ім. М. Грушевського  відбулась чергова інформаційна година з циклу заходів Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО», запровадженого Міністерством юстиції України у співпраці з системою БПД та за підтримки USAID «Нове правосуддя». 


Тема зустрічі – «Стягнення аліментів».


Під час зустрічі


Провідний спеціаліст Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Одеський області Лідія Миколаївна Жукова розповіла присутнім про зміст проекту «Я маю право» та відповіла на запитання.

Жукова Л.М., провідний спеціаліст Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти 


Із законодавством України, яке регулює аліментні забов`язання громадян, ознайомив головний спеціаліст Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеський області Поляков Володимир Вікторович.
На численні запитання присутні одержали кваліфіковані відповіді.

Поляков В.В., головний спеціаліст Управління державної виконавчої служби

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі