Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

четвер, 1 червня 2017 р.

До Міжнародного дня захисту дітей


1 червня, в перший день літа, в багатьох країнах відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це – одне з найстаріших міжнародних свят.
Рішення про його проведення було прийнято в 1925 році на Всесвітній конференції, присвяченій питанням благополуччя дітей, в Женеві. А після Другої світової війни, коли проблеми збереження здоров'я і благополуччя дітей були як ніколи актуальні, в 1949 році в Парижі відбувся конгрес жінок, на якому прозвучала клятва про невпинної боротьби за забезпечення міцного миру як єдиної гарантії щастя дітей…
До Міжнародного Дня захисту дітей в бібліотеці імені Михайла Грушевського нагородили переможців конкурсу дитячого малюнку «Я маю право», який відбувся в Одеській області протягом 2017 року в рамках Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків за ініціативи Головного управління юстиції в Одеській області.

Виставка дитячих малюнків «Я маю право»

Оголошення результатів конкурсу

1 місце. «Право очима дитини» (Бордіян Анастасія) та голова конкурсної комісії Світлана Немерцалова

В очікування результатів конкурсу

В очікування результатів конкурсу

Фото на згадку з головою Управління юстиції в Одеській області Миколою Станіщуком


В рамках заходу у відділі юридичної літератури відбулась презентація інформаційно-документальної виставки «Міжнародний День захисту дітей» (Ухвала Ради міжнародної демократичної федерації жінок).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі