Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 7 жовтня 2022 р.

Юристи сучасності: імена, звершення, досягнення: до Дня юриста

 

8 жовтня в Україні відзначається День юриста. Це  професійне свято для юристів різних галузей: правотворчої, правозастосовної, правоохоронної, господарської та інших. Цей день запроваджено Указом Президента України від 16 вересня 1997 року.

Роль юриста в будь-якому демократичному суспільстві на сьогодні є величезною. Сьогодні, як ніколи, це стосується і  Україні. Саме юристам належить провідна роль у процесі державотворення, удосконалення законодавства з метою  інтеграції нашої держави до європейського товариства, формування правової культури, захисту конституційних прав і свобод людини. Така почесна й нелегка місія вимагає високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі, наполегливості.

До Дня юриста пропонуємо познайомитися із відомими українськими діячами права , які зробили свій внесок у розбудову правової системи України. Інформація представлена на книжковій виставці «Юристи сучасності: імена, звершення, досягнення».

День юриста незалежної України співробітники відділу юридичної літератури поспішають приєднатися до вітань і поздоровлень на адресу юристів всіх сфер діяльності і бажають їм верховенства порядку і права в їх щоденній практиці, міцного здоров’я і добрих сімейних взаємин!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі