Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 4 червня 2021 р.

«ЗАПИТАЙ В ЕКСПЕРТА»: юридичні консультації на шпальтах газети «Урядовий кур'єр»

Шановні відвідувачі нашого блогу!

Пропонуємо вам звертатися до матеріалів газети «Урядовий кур'єр» - щоденного видання центральних органів виконавчої влади України. «Урядовий кур'єр» оперативно інформує про найголовніші події у політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу. Окрім того, «Урядовий кур'єр» залишається чи не єдиною в Україні газетою, яка регулярно надає своїм читачам юридичні консультації, підготовлені фахівцями міністерств і відомств.


Пропонуємо деякі матеріали  рубрики  газети «Запитай в експерта»:

  • Бражиненко А. Регулювання трудових відносин при дистанційній роботі та нарахуванні ЄСВ / А. Бражиненко // Уряд. кур`єр. – 2021. –7 травня. – С. 5. -  (Запитай в експерта)

https://ukurier.gov.ua/uk/articles/regulyuvannya-trudovih-vidnosin-pri-distancijnij-r/

  • Бражиненко А. Набуття права власності на земельні ділянки фізичними та юридичними особами / А. Бражиненко // Уряд. кур`єр. – 2021. –21 травня. – С. 6. -  (Запитай в експерта) 

 https://ukurier.gov.ua/uk/articles/nabuttya-prava-vlasnosti-na-zemelni-dilyanki-fizic/

  • Гузь В. Як встановити належність до громадянства України / В. Гузь  // Уряд. кур`єр. – 2021. –2 квітня. – С. 7. -  (Запитай в експерта)

https://ukurier.gov.ua/uk/articles/yak-vstanoviti-nalezhnist-do-gromadyanstva-ukrayin/

  • Гузь В. Як іноземцям не отримати відмову у легалізації в Україні / В. Гузь  // Уряд. кур`єр. – 2021. – 15 травня. – С. 7. -  (Запитай в експерта)
  • Криштопа М. Проведення камеральної перевірки податкової декларації з ПДВ та нарахування штрафної санкції  // Уряд. кур`єр. – 2021. –16 квітня. – С. 6. -  (Запитай в експерта)  
https://ukurier.gov.ua/uk/articles/provedennya-kameralnoyi-perevirki-podatkovoyi-dekl/

  • Лисич Ю. Притягнення до відповідальності в порядку ст.130 КУпАП особи, що перебуває у стані алкогольного сп`яніння та знаходиться поряд з власним транспортним засобом / Ю. Лисич // Уряд. кур`єр. – 2021. –12 березня. – С. 6. -  (Запитай в експерта)
  • Простибоженко О. Аліменти у виконавчому провадженні / О. Простибоженко // Уряд. кур`єр. – 2021. –23 квітня. – С. 5. -  (Запитай в експерта)

https://ukurier.gov.ua/uk/articles/alimenti-u-vikonavchomu-provadzhenni/

  • Чулієв  А. Яких боржників стосується автоматичний арешт коштів та який механізм стягнення /А. Чулієв // Уряд. кур`єр. – 2021. –30 квітня. – С. 7. -  (Запитай в експерта)
https://ukurier.gov.ua/uk/articles/yakih-borzhnikiv-stosuyetsya-avtomatichnij-aresht-/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі