Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

вівторок, 21 серпня 2018 р.

Державні свята: День Державного Прапора України та День Незалежності України


До державних свят України читачам бібліотеки була представлена багатоаспектна програма, у межах якої відбулись презентації книжкових виставок «Вікопомні імена корифеїв державотворення» та «Державний прапор України та державні символи – гордість та повага».




Завідувач відділу юридичної літератури Бондаровська Зоя Петрівна представила перший розділ бібліографічного покажчика «Видатні державні діячі і правознавці України», який найближчим часом побачить світ.

Бондаровська З.П. під час презентації бібліографічного покажчика

Покажчик складається з декількох частин:
  • «Видатні діячі минулого»;
  • «Розвиток правової думки в Україні»;
  • «Вчені радянської доби»;
  • «Одеська школа права».




Присутні дізнались про життєвий шлях та діяльність видатних діячів минулого, зокрема: Винниченка В.К., Грушевського М.С., Драгоманова М.П., Костомарова М.І., Куліша П.О., Липинського В.К., Міхновського М.І., Петлюри С.В., Скоропадського П.П., Скрипника М.О., Франка І.Я., Шевченка Т.Г., Шелеста П.Ю.
Всі бажаючі мали можливість взяти участь у Всеукраїнській акції – флешмобі #ПрапорНезалежності та літературно-музичній годині «Неподільна і недоторканна, моя незалежна Україна».



Під час заходу


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі