Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Інтеграція України в європейський правовий простір: до Дня Європи в Україні


Враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію, країна щороку у третю суботу травня на державному рівні відзначає День Європи.
***
Це свято відзначається згідно Указу Президента України від 19 квітня 2003 р. № 339 і сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, які дотримуються в ЄС.

***
До Дня Європи у відділі юридичної літератури проведено інформаційну годину на тему «Імплементація Угоди про асоціацію «Україна-ЄС» в Україні та на Одещині». 
Цікаву інформацію надала слухачам – учням ЗОШ № 52 начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Одеській області Такмовцева Анастасія Олександрівна.
Про Угоду про асоціацію «Україна-ЄС» розповіла Такмовцева А.О.

Всеукраїнський просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції України за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції з червня 2017 року.

Огляд книжкової виставки «Інтеграція України в європейський правовий простір: актуальні проблеми» зробила завідувач відділу юридичної літератури Бондаровська Зоя Петрівна.

Під час заходу

Учні ЗОШ № 52


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі