Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

вівторок, 8 серпня 2017 р.

Як оформити біометричний закордонний паспорт через платформу Igov : інструкція



Система електронних послуг iGov дозволяє замовити біометричний закордонний паспорт у Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Львівській, Одеській, Полтавській, Тернопільській, Харківській, Херсонській та Хмельницькій областях і в Києві. На сайті можна заповнити анкету і оплатити квитанції.






Покрокова інструкція
Послуга замовлення біометричного паспорту ТУТ


КРОК 1.
Оберiть свiй регiон та увiйдiть в систему зручним для Вас способом:
  • за допомогою BankID (спосіб верифікації громадян через українські банки для надання адміністративних та iнших послуг через Інтернет);
  • за допомогою ЕЦП (електронно-цифровий підпис);
  • за допомогою нового паспорта у виглядi ID-картки.

Ви обираєте підрозділ ДМС (Державна Міграційна Служба), в якому бажаєте отримати закордонний паспорт та заповнюєте коротку форму: ваші контактні дані (email та телефон); вказуєте дату та час, у які Вам буде зручно прийти до ДМС для підпису та подання заяви.

КРОК 2.
Ви отримаєте листа на пошту в якому буде вказано: документи, які необхідно принести з собою для оформлення закордонного паспорта; розмір збору та реквізити для сплати; посилання на зразок заяви для оформлення закордонного паспорта.
Також у листі буде описано, як скасувати заявку, якщо Ви не маєте можливості з'явитись у обраний день і час.

КРОК 3.
Ви приходите до підрозділу ДМС у обраний час з документами, що зазначені в листі та сплаченими квитанціями.
Співробітник вносить необхідні дані до програми для оформлення закордонних паспортів.
Вам потрібно надати такі документи: оригінал та копію паспорта громадянина України; паспорт громадянина України для виїзду за кордон (за наявності); оригінал та копію індивідуального податкового номеру (ІПН); квитанцію про сплату з мокрою печаткою банку, де Ви зазначені, як платник, а також роздрукувати та заповнити заяви, посилання на які, буде надіслано у листі.
УВАГА! Вам не потрібно реєструватись в електронній черзі на місці. Вашого запису через iGov на конкретний час достатньо.

Інформація з сайту 24 канал


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі