Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

середу, 1 липня 2015 р.

До Дня Конституції України

28 червня 2015 року Україна відзначає 19-ту річницю прийняття Основного Закону держави – Конституції України.
З цього приводу 25 червня 2015 року до Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Грушевського були запрошені науковці Національного університету «Одеська юридична академія» та Одеської національної морської академії, які проводили інформаційний захід для курсантів факультету військово-морських сил ОНМА та учнів старших класів. Саме вони ознайомили аудиторію із змінами, які були здійснені щодо Конституції України та показали презентацію факультету військо-морських сил морської академії.
Гості заходу мали можливість ознайомитися із книгами, представленими на виставці «Конституція незалежної України: 19 років розвитку та перспективи подальших демократичних змін».

На інформаційному заході, присвяченому до Дня Конституції, було показано той довгий, складний і тернистий шлях створення Основного Закону держави. І кожен із присутніх для себе усвідомив усю значимість Конституції у житті українського народу.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі