Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

четвер, 2 жовтня 2014 р.

Тиждень права в бібліотеці_2014

02.10.2014 року відбулась презентація відділу юридичної літератури студентам 1-го курсу Одеської національної морської академії, а також зустріч з фахівцями Головного управління юстиції в Одеській області.
Був проведений круглий стіл на тему: «Подолання корупції в судовій системі», якій відбувся в межах Всеукраїнського тижня правових знань «Подолання корупції в судовій системі».
Захід відкрила заступник начальника відділу реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного управління юстиції в Одеській області Хлюстіна Вікторія Юріївна, яка ознайомила присутніх з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року № 828-р «Про деякі заходи щодо сприяння утвердженню доброчесності в судовій системі» та розкрила тему: «Подолання корупції в судовій системі». Зокрема, про зміни в антикорупційному законодавстві, про порядок перевірки відомостей, внесених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру суддів судів загальної юрисдикції за 2013 рік.
Голова Координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Одеській області Унгурян Веніамін Якимович розповів про обмеження, передбачені законодавством у сфері запобігання і протидії корупції.
В рамках заходу було презентовано виставку літератури «Подолання корупції в судовій системі».






На фото: Хлюстіна В.Ю та Унгурян В.Я.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі