Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

четвер, 3 липня 2014 р.

Суспільна мораль: значення її захисту для розвитку національної самосвідомості в сучасній Україні

В Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці імені М.Грушевського 3 липня 2014 року відбулось засідання круглого столу на тему: «Суспільна мораль: значення її захисту для розвитку національної самосвідомості в сучасній Україні».
 
Питання, які було винесено для обговорення:
  1. Суспільна мораль в правовому полі України: необхідність динамічних змін чи достатньо контролю за виконанням чинних нормативних актів?
  2. Покоління, які вступають в життя: певні моральні деформації і активна протидія закладів культури і освіти. Необхідність і реальність.
  3. Моральні норми, які визначають правила життєдіяльності: історичні зміни і соціальна орієнтованість цінностей сьогодення. Бібліотеки і письменництво: можливість впливу на позитив процесів.
  4. Загальнолюдські цінності – уявлення про добро, честь, гідність, совість, справедливість, громадянський обов'язок – співзвучність з народними традиціями і психологією нації. Роль театрів, клубних закладів, релігійних закладів у формуванні ціннісного позитиву захисті суспільної моралі.
 Список учасників "круглого столу":




Фото заходу:




На фото:
П’янкова Ірина Григорівна, начальник управління комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації


На фото: Артур Суханов, редактор газети "Багатонаціональна Одещина"



На фото:
Стеценко Наталія Вікторівна, директор Одеської спеціалізованої школи № 117

I-III ступенів Одеської міської ради


На фото:
Палій Тетяна Андріївна, директор Одеської обласної бібліотеки для дітей ім. Н.К. Крупської; Ігуменія Серафіма, настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ МП; Амельченко Юліана Сергіївна, директор Одеської обласної універсальна наукової бібліотеки ім. М.С. Грушевського; Ботушанська Ольга Федорівна, генеральний директор Одеської національної наукової бібліотеки імені М. Горького



Ще фото ТУТ

Детальніше ТУТ

2 коментарі:

  1. Анонім3/8/14 17:36

    Какая классная Юлиана Сергеевна - директор библиотеки! Красивая и современная хозяйка актуального мероприятия!

    ВідповістиВидалити

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі