Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

вівторок, 3 квітня 2018 р.

Старт медичної реформи в Україні: Як підписати декларацію з лікарем



Кампанія «Лікар для кожної сім’ї» розпочалася у близько 50 медичних закладах Одеської області.
Мешканці Одеської області можуть обрати сімейного лікаря, педіатра або терапевта у близько 50 медичних закладах регіону, підписавши з обраним лікарем декларацію. 
З 2-го квітня в Україні стартувала кампанія «Лікар для кожної сім’ї». Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації.
«Старт кампанії пов’язано з тим, що з 1 липня почнеться перехід на нову форму відносин з лікарями. Наразі в нас проводиться дуже активна робота щодо залучення медичних закладів та пацієнтів до кампанії. 600 лікарів вже зареєструвалися в системі «Електронне здоров’я», 3,5 тисячі мешканців Одеської області підписали декларації. Загалом, в системі вже зареєструвалися 54 медичні заклади різних форм власності. Але у нас немає якихось значних обмежень в терміні, головне – якість, тож, ще є час долучитися до кампанії. Сьогодні ми знаходимося на 5-6 місці по Україні за динамікою, це дуже хороший результат», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації В’ячеслав Полясний.
Більше інформації – на офіційному порталі ОДА ТУТ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі