Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 10 травня 2019 р.

«Виконання правил дорожнього руху – запорука збереження здоров’я та життя»: до Тижня безпеки дорожнього руху


Відділ юридичної літератури ОУНБ ім. М. Грушевського бере участь у багатьох соціальних проектах.
Україна долучилась до проведення 5-го Глобального Тижня безпеки дорожнього руху в рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН №64/255 від 10.05.2010 р. на 2011-2020 рр.
Цього року він відбудеться з 6 по 12 травня під гаслом «Лідерство в галузі безпеки дорожнього руху».
Мета заходу – привернення уваги до надскладної ситуації з безпеки дорожнього руху в Україні, сприяння вихованню дорожньої культури серед населення та об’єднання зусиль суспільства задля зменшення кількості смертей і травм, адже в Україні найбільша смертність на дорогах з-поміж усіх європейських країн.
10 травня 2019 року відбулась тематична година на тему: «Виконання правил дорожнього руху – запорука збереження здоров’я та життя» та перегляд соціальних роликів «Мінус один. Не стань наступним», яку провела для учнів ЗОШ № 52 інспектор Управління патрульної поліції старший лейтенант Байдан Вікторія.

Інспектор Управління патрульної поліції старший лейтенант Байдан Вікторія
Учні ЗОШ № 52 - гості заходу

Учні ЗОШ № 52 - гості заходу


Інформацію про захід висвітлено в новинах ТК «Глаs».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі