Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

"Зміни в пенсійному законодавстві України": в рамках Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»


10 листопада 2017 року в рамках реалізації проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського відбулась чергова інформаційна година на тему: «Зміни в пенсійному законодавстві України».
Провідний спеціаліст Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Одеський області Лідія Миколайовна Жукова розповіла про проект «Я маю право».
Головний спеціаліст Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Руслан Миколайович Станіславів проінформував присутніх про основні положення пенсійної реформи.

Заступник начальника відділу з питань виплати пенсій управління пенсійногозабеспечення Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Інна Сергіївна Міщенко розповила про стан реалізації пенсійної реформи в області та відповіла на численні запитання співробітників та читачів бібліотеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі