Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

"Міжнародне викрадення дітей. Особливості застосування Гаазької конвенції в Україні": в рамках Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО»

27 жовтня 2017 року в Одеської ОУНБ ім. М. Грушевського відбулась чергова інформаційна година з циклу заходів Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО», запровадженого Міністерством юстиції України у співпраці з системою БПД та за підтримки USAID «Нове правосуддя».
Тема зустрічі – «Міжнародне викрадення дітей. Особливості застосування Гаазької конвенції в Україні».
Провідний спеціаліст Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Одеський області Лідія Жукова розповіла учням Одеської школи № 52 про проект «Я маю право» та відповіла на запитання.



Із змістом Конвенції про цивільно-правові аспекти міжнародного викрадення дітей та особливостями  ії застосування в Україні  присутніх ознайомила головний спеціаліст відділу судової роботи та міжнародного співробітництва Головного територіального управління юстиції в Одеський області Оксана Дудчак.  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі