Кожну першу п’ятницю місяця з 10.00 до 13.00 у відділі юридичної літератури провідні спеціалісти Головного управління юстиції в Одеській області надають безоплатну первинну правову допомогу малозабезпеченим громадянам

четвер, 8 грудня 2016 р.

Тиждень права - 2016

З 5 по 9 грудня 2016 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права. Відповідний план заходів затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 р. №627-р.
Проведення тижня має на меті підвищити рівень правової культури населення, а також поінформованість громадян щодо їхніх конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту.
08 грудня 2016 року в бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня права відбулась низка заходів.
Для учнів старших класів ЗОШ № 52 з лекцією про дотримання міжнародних стандартів прав людини виступила Перетятко Алла Василівна – виконувач обов`язків начальника відділу правової освіти 2-го Регіонального центру вторинної правової допомоги.

На фото: Перетятко Алла Василівна

Бондаровська Зоя Петрівна – завідувач відділу юридичної літератури ОУНБ ім. М. Грушевського – презентувала книжкову виставку «Міжнародні стандарти прав людини і сучасна Україна».

На фото: Мельник Наталя Валеріївна та Бондаровська Зоя Петрівна


Книжкова виставка «Міжнародні стандарти прав людини і сучасна Україна»

З консультацією про надання безоплатної вторинної правової допомоги виступила Мельник Наталя Валеріївна – начальник відділу 3-го Регіонального центру вторинної правової допомоги.

На фото: Перетятко Алла Василівна та Мельник Наталя Валеріївна

Всі охочі змогли отримати індивідуальні консультації в Пункті безоплатної правової допомоги.
Цього дня відбулась стартова прес-конференція про XIII мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA та фотовиставку «Думайдан – 2016: фотомиті», яка покликана привернути увагу до погіршення стану зелених зон у містах та селах України, та анонс показу фільмів з програми фестивалю.

Під час заходу

Під час заходу

Під час заходу

Під час заходу



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми із задоволенням дамо відповідь на всі ваші коментарі